G1nga

Ginga roolipeli
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 John

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
^Kishura^
Kersantti
Kersantti
avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 10.01.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Lappeenranta

ViestiAihe: John   Ke Kesä 15, 2016 5:13 amNimi: John ( ジョン suom. Jahve on armollinen (hepreasta) )
Ikä: 16 vuotta
Sukupuoli: Uros
Rotu: Saksanpaimenkoira
Liittouma: Ōu, ent. omist. Hidetoshi

Erikoishyökkäykset ja taidot:
John on taitava hämäämään taistelussa vastustajaansa, varsinkin isompien vastustajien kohdalla juosten niin lujaa, että vastustaja luulee, että hänen ympärillä juoksisi useampi vihollinen. Kiivas taistelija, joka ei pelkää taistella taikka kuolla kenenkään puolesta. Toimii välillä kuitenkin tiedustelijana ja vihollisen tarkkailijana sekä joskus viestinviejänä. Vanha ikä ei paina urosta lainkaan.

Ulkonäkö:
- Turkinväri: Musta-vaaleanruskea
- Silmät: Keltaiset tai siniset (manga)
              Ruskeat (GNG-anime)
              Siniset (GDW-anime)
- Täysin vankkarakenteinen uros

Luonne:
John on hyvin ylpeä ja äkkipikainen, uhkarohkea ja omahyväinen, mutta myös hyvin lojaali, jonka kunnioitus ansaitaan. Puolustaa vahvasti heikoimpiaan taisteluissa, osallistuu tulisen luonteensa vuoksi melko useasti taisteluihin, eikä ihan helposti väisty taka-alalle, jatkaen taistelemista loppuun asti, vaikka tätä kiellettäisiin. On hyvin rääväsuinen, joka saattaa välillä heittää vihollisistaan ja ystävistään vaikka minkälaista herjaa ja läppää. Uroksen saa melkokin nopeasti suuttumaan tai ärsyyntymään, mutta on kuitenkin välillä täysin rauhallinen. John on täydessä roolissaan auttajana, neuvojana ja opastajana, josta johtuen toimiikin Ohun ylipäällikkön toisena upseerina Akamen lisäksi.

Menneisyys:
John, lisänimeltään "Idän tiikeri" syntyi Suomessa, mutta hän alkoi kiertää ympäri maailmaa tultuaan Hidetoshin metsästyskoiraksi. John kaatoi useita eri villipetoja. Hän kävi muun muuassa Afrikassa, Johnin kotipaikaksi tuli lopulta Tokio, jossa alun perin Akitasta kotoisin oleva Hidetoshi asui usean vuoden ajan.

Hidetoshi palasi John mukanaan Ōuun voidakseen tappaa Akakabuto-karhun kostoksi isänsä kuolemasta.

John tapasi ensimmäistä kertaa Ginin, kun tämä oli vielä pentu ja Gohē Takedan sekä Daisuken kanssa vuorilla treenaamassa. John "varasti" kuolleen linnun, joka Ginin oli tarkoitus noutaa Gohēlle. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että Hidetoshi oli ehtinyt ampua linnun ennen Gohēta.

Myöhemmin, ollessaan metsästämässä Hidetoshin ja tämän metsästystoverien kanssa, John juoksi heidän edelleen ja sattui paikalle, jossa Daisuke ja Gin olivat tappaneet naaraskarhun Hidetoshin jousella. John huomasi karhunpennut ja hyökkäsi aikailematta niiden kimppuun. Gin yritti puolustaa viattomia karhunpentuja, mutta John sysäsi hänet sivuun ja tappoi pennut tuntematta lainkaan omantunnontuskia. Johnille oli opetettu, että kaikki karhut olivat vihollisia – olivatpa ne täysikasvuisia tai pentuja. Pian tämän jälkeen Gin ja Daisuke joutuivat ottamaan jalat alleen, kun he kuulivat Hidetoshin ryhmineen lähestyvän.

Myöhemmin John ja vähän varttuneempi Gin törmäsivät villikoiriin. John suunnitteli syrjäyttävänsä lauman johtajan ja haastoi Benin, joukkueenjohtajan. Taistelu keskeytyi ennen kuin ehti alkaakaan, Madara-karhun tullessa paikalle. Ben antoi Johnin ja Ginin liittyä joukkueeseensa, kun he olivat ensin osoittaneet rohkeutensa taistelemalla Madara-karhua vastaan ja hypänneet leveän rotkon yli. John kuitenkin päätti jättää lauman melkein saman tien, koska uskoi, etteivät villikoirat millään voisi pärjätä karhuja vastaan, vaan siihen tarvittaisiin ihmisten aseita. Hän myös arveli joutuvansa vielä ihmisten ampumaksi, jos rupeaisi johtamaan villikoiria. Gin kuitenkin päätti liittyä laumaan ja pyysi Johnia huolehtimaan Daisukesta.

Myöhemmin John kohtasi Rikin, jota vastaan tämä taisteli, mutta hävisi helposti urokselle ja vielä ensimmäistä kertaa elämässään, liittyen sitten Ōun joukkoihin pysyvästi. Seuraavaksi hän tapasi ja pelasti Kōgassa Hyenan, joka oli Kōgan ninjakoirien vankina. John oli vähällä käydä ninjakoirien armeijan kimppuun aivan yksin, tehdäkseen heistä palvelijoitaan, mutta silloin muut Ōun soturit tulivat paikalle ja Kōgan koirat kukistuivat.
Tuon jälkeen John alkoi pitämään Akamen, Ginin sekä muiden Ohulaisten kanssa huolta Kurojakin hylkäämästä pennusta, jota kutsuivat Chibiksi. Mm. John opetti Chibille hampaiden käyttöä.

Nykyään John kulkee lähinnä Akamen ja Ginin mukana ympäri Japania tai pysyttelee Ohussa valvomassa tilannetta.

Sukupuu:
- Veli (nimetön) ja Andy (veljenpoika)

Pelit:
- Taistelu aukealla metsällä (John vs. Akame) - [w/ Akame] - kesken
Takaisin alkuun Siirry alas
 
John
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
G1nga :: Roolipeli :: Hahmoesittelyt-
Siirry: