G1nga

Ginga roolipeli
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Akame

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Anttu
Ylipäällikön poika
Ylipäällikön poika
avatar

Viestien lukumäärä : 126
Join date : 29.05.2016
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Akame   Ti Kesä 14, 2016 9:36 amNimi: Akame (赤目 suom. punaiset silmät, Akame on kuitenkin nimetty Akame-vuoren mukaan)
Ikä: 18-19 vuotta
Sukupuoli: Uros
Rotu: Kishu
Liittouma: Ōu, ent. Igan ninjakoirien johtaja

Erikoishyökkäykset ja taidot:
- Raikaken, puissa hyppiminen

Akame on taitava käyttämään monia Igan ninjakoirien aikaisia taistelutekniikoita, mutta osaa strategioida erinomaisesti taiteluissa. Hän osaa hyödyntää taisteluvälineitä, sekä sellaisiksi sopivia esineitä (esim. teräviä oksia), mutta myös auttaa haavoittuneita ja tuntee yrttejä ja myrkkyjä jonkin verran. Akame toimii yleensä enemmänkin tiedustelijana, vakoilemassa vihollista tai viestinviejänä, mutta on myös todella taitava taistelija. Ikä ei tunnu painavan urosta juuri lainkaan.

Ulkonäkö:
Akame on hyvin tyypillinen valkoinen kishu, hän on ruumiin rakenteeltaan jäntevä ja lihaksikas ja omaa ruskeat silmät.

Luonne:
Akame on lojaali, viisas ja vakava uros, jonka kunnioitus ansaitaan. Hän puolustaa herkästi heikompiaan, mutta pysyttelee useimmissa tilanteissa taka-alalla, ajattelee paljon, mutta puhuu vähän. Akame on äärimmäisen rauhallinen ja häntä on melkeinpä mahdotonta saada suuttumaan tai edes ärsyyntymään. Akame on täysin roolissaan muiden neuvojana ja opastajana, josta johtuen toimiikin Ohun ylipäällikön upseerina ja strategina.

Menneisyys:
Akame oli alunperin Igan ninjakoirien johtaja ja suojeli laumansa kanssa Itou-taloa ja sen kirjoituksia perinteiden mukaisesti Kogan ninjakoirilta. Jossakin vaiheessa metsästäjä ampui tätä jalkaan luultuaan koiraa liito-oravaksi, Akamen hyppytaidot vakuuttivat metsästäjän ja tämä ajatteli kouluttaa kishusta itselleen metsästyskoiran. Akame pyysi kuitenkin metsästäjän koiraa, Beniä, päästämään tämän vapaaksi, sillä hänellä oli kuusi pientä pentua huolehdittavana. Ben päästi koiran pakoon ja Akame jäi tälle kiitollisuuden velkaa.

Myöhemmin Akame oli vienyt kaikki laumansa pienimmät pennut (omansa mukaan lukien) ihmisten huolehdittavaksi, sillä oli alkanut pitää Igojen ja Kogien vihanpitoa turhana ja oli aikeissa lopettaa sen, näin ollen hän ei halunnut enää kasvattaa pienistä pennuista ninjakoiria. Benin joukkojen tullessa pyytämään Akamea ja tämän joukkoja liittolaisekseen, nämä erehtyvät luulemaan Beniä ja muita Kogan liittolaisiksi ja virittävät näille ansan. Kaikki kuitenkin tajuavat pian, että kyseessä on Kogien juoni ja Akame lähtee muutaman ninjakoiransa ja Ginin kanssa hakemaan kiireesti vastamyrkkyä Kogien omistamasta lammesta. Lammella Kogat kuitenkin piirittävät nämä ja Akame jää pidättelemään vihollista, jotta muut voivat viedä vastamyrkyn Benille ja muille. Akame jää pian alakynteen ja on vähällä menettää henkensä, kun Gin palaa takaisin pelastamaan ja viemään tämän pois.

Vaikka Benin joukot paranevat hyvin vastamyrkyn saatuaan, Ben jättäytyy viimeiseksi, jotta kaikki saisivat vastamyrkkyä ennen häntä. Koska Akamella on niin vähän koiria, Ben tahtoo auttaa tätä taistelussa Kogia vastaan, Ben alkaa kuitenkin sokeutua ja Akame kertoo olevansa tapahtuneesta kovin pahoillaan ja toimivansa tämän silminä. Ben kertoo Akamelle, että tahtoo luovuttaa ryhmänsä johtajuuden Ginille. Kun koirat saapuvat viimein Kogien alueelle, Kurojaki yrittää paeta ja Akame lähtee hänen peräänsä. Gin tulee kuitenkin näiden perässä ja pyytää saada itse taistella kahden Kurojakin kanssa osoittaakseen olevansa Benin seuraajan arvoinen, Akame suostuu tähän, mutta taistelu keskeytyy ja Kurojaki pakenee jälleen Ohun lauman lähestyessä. Kurojaki kuitenkin pysähtyy huomatessaan Wilsonin roikottavan pentuaan ja yrittäessä tappaa tuon kostona perheensä murhasta, Kurojaki syöksyy kohti Wilsonia, mutta tönäisee vahingossa sekä tuon, että pentunsa rotkoon. Cross hyppää pelastamaan pennun ja Kurojaki puolestaan hyökkää raivoissaan muiden kimppuun viskellen Benin joukkoja kuin räsynukkeja, kunnes Gin haastaa tuon uudelleen ja voittaa. Vastoin odotuksia, Gin ei kuitenkaan tapa Kurojakia vaan päästää tuon menemään, koska tuolla on pentu. Kurojaki pakenee ja Akame päättää lopettaa Igojen ja Kogien sodan kerralla ja polttaa Itou-talon, sekä liittyy pysyvästi joukkoineen Ohuun.
Akame pitää muiden Ohun laumalaisten kanssa huolta Kurojakin hylkäämästä pennusta, jota he kutsuvat Chibiksi. Akame pelastaa Chibin mm. Kisaragin pentujen kynsistä ja opettaa tälle metsästystä.

Nykyään Akame kulkee lähinnä Ginin ja Johnin mukana ympäri Japania tai pysyttelee Ohussa valvomassa tilannetta.

Sukupuu:
- Shirozaru (lapsenlapsi), Muu (lapsenlapsi) ja Rara (lapsenlapsi)

Pelit:
- Taistelu aukealla metsällä (John vs. Akame) - [w/ John] - valmis

_________________
Gin | Weed | Akame | Kyoshiro
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hopeatiikeri.blogspot.fi/
 
Akame
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
G1nga :: Roolipeli :: Hahmoesittelyt-
Siirry: