G1nga

Ginga roolipeli
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Gin

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Anttu
Ylipäällikön poika
Ylipäällikön poika
avatar

Viestien lukumäärä : 126
Join date : 29.05.2016
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Gin   Ma Kesä 06, 2016 1:45 amNimi: Gin (銀 suom. hopea)
Ikä: 14–15 vuotta
Sukupuoli: Uros
Rotu: Akita
Liittouma: Ōu (lauman ylipäällikkö)

Erikoishyökkäykset ja taidot:
- Zetsu Tenrō Battōga

Gin on tekniikan käyttäjänä yhtä hyvä ellei jopa hieman parempikin kuin vanha isänsä Riki. Gin käyttää Battōgaa kuitenkin hyvin harvoin, vain tilanteissa, joissa mikään muu ei auta. Muutoin hän pyrkii selvittämään riitatilanteet puhumalla tai tarvittaessa taistelemalla.

Ulkonäkö:
Gin on lihaksikas ja vankkarakenteinen, hopeanharmaa ja tiikeriraitainen akita, jonka tunnistaa kaikista parhaiten lisäksi otsassaan olevista kolmesta arvesta.

Luonne:
Aikuistuttuaan Ginistä on tullut vakavampi ja rauhallisempi uros, joka ei tee enää yhtä herkästi äkkipikaisia päätöksiä. Hän muistuttaa johtajana kovasti isäänsä Rikiä, mutta ei ole aivan yhtä etäinen vaan kohtelee laumansa jäseniä enemmän kuin läheisiä ystäviään. Ginille on jäänyt nuoruudesta vahva kunnioitus vanhempia koiria kohtaan ja hänelle monet vanhat taistelutoverit ovat enemmän kuin perhettä. Gin ajattelee järkevästi, realistisesti ja ennen kaikkea ennakoi ja taktikoi ennen toimimista. Hän pistää muut helposti itsensä edelle ja arvostaa oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä. Gin rakastaa kovasti puolisoaan ja olisi valmis tekemään melkein mitä tahansa tämän takia, vaikkei pystykään velvollisuuksiensa takia olemaan aina paikalla.

Menneisyys:
Gin syntyi Ōussa, Fujiwara-perheen pitämässä motellissa. Pentueen emo on Fujiwarojen karhukoira Fuji ja pentueen isä puolestaan taitavana metsästäjänä ja karhukoirien kouluttajan tunnetun  Gohē Takedan koira Riki. Gin on pentueen ainoa tiikeriraitainen ja koska tiikeriraitaisia akitoja pidetään hyvinä karhukoirina, Ginille odotetaan kunniakasta ja lyhyttä elämää karhukoirana. Fujiwarojen poika Daisuke lähtee etsimään metsästysreissulla kadonnutta Gohē Takedaa ja Rikiä, koska haluaa näyttää Rikille tämän pennun. Nämä joutuvat kuitenkin keskelle taistelua Akakabuton kanssa ja Gohē vetää Daisuken syrjään, Rikin puolestaan pelastaessa pentunsa karhun kynsistä, mutta sinkoutuu itse pelastusoperaatiossa rotkoon Akakabuton viskaamana. Rikin ajatellaan kuolleen ja niin Akakabutoa vastaan vannotaan kostoa.

Gohē Takeda valikoi Rikin ja Fujin pentueesta koulutettavakseen tiikeriraitaisen Ginin. Koulutus on kova ja ankara, mutta valmistelee Ginistä taitavaa karhukoiraa. Gohēn kunnon heikentyessä Daisuke jatkaa Ginin kouluttamista ja viimein nämä lähtevätkin etsimään itse Akakabutoa. Sen sijaan Daisuke ja Gin törmäävätkin karhuemoon ja joutuvat taisteluun, jossa voittavat ja Ginille jää taistelusta voiton merkiksi kolme arpea otsaan.

Myöhemmin Gin sekä tohtori Hidetoshi Sekiguchin metsästyskoira (sekä Ginin kilpailija) John lähtevät tutkimaan lähistölle ilmestyneitä villikoiria. Ginin huomion vetää puoleensa täysin villikoiralauman johtajan ulvonta ja tämä lähtee seuraamaan laumaa palaen halusta tavata sen johtajan. Lauma haastaa Ginin, sanoen, että jos tämä pystyy hyppäämään näiden perässä rotkon yli tämä voi tavata lauman johtajan ja Gin onnistuu haasteessa. Tavatessaan lauman johtajan ensimmäistä kertaa Gin on täysin varma, että kyseessä on hänen isänsä, joka tippui rotkoon hänen ollessaan pentu. Lauman johtaja ei kuitenkaan muista häntä. Lopulta Gin kuitenkin omistautuu lauman tehtävälle kerätä rohkeita koiria haastaakseen hirviökarhu Akakabuton ja voittaakseen Ōu takaisin.

Matkalla Gin ystävystyy villikoirien kanssa, tapaa uusia koiria, taistelee näitä vastaan, menettää ystäviä, kasvaa aikuisemmaksi ja ennen kaikkea omaksuu johtajan roolin Beniltä ja Benin lopulta sokeutuessa osittain ottaa tämän ryhmän johtoonsa. Ginin ja muiden palatessa takaisin, Riki on kokenut kovia puolustaessaan reviiriä yksin ja taistelun ohessa on saanut muistinsa takaisin. Hän muistaa Ginin olevan poikansa ja luovuttaa myöhemmin vanhetessaan paikkansa Ōun ylipäällikkönä Ginille. Gin oppii Rikiltä Zetsu Tenrō Battōgan.

Sekä Gin, että Riki hyvästelevät Gohē Takedan tämän terveyden heikennyttyä ja lopulta osallistuvat tämän hautajaissaattueeseen koko lauman voimin osoittamaan kunnioituksensa miestä kohtaan. Ginin arvostus ja kunnioitus säilyy myös Daisukea kohtaan vaikkei Gni palaakaan enää kotiin, sillä hänellä on nyt uusi elämä villikoiralauman johtajana.

Ōun ylipäällikkönä Ginillä on paljon muualla hoidettavia velvollisuuksia ja yleensä hän kulkee Johnin, Akamen ja Tesshinin kanssa hoitaessaan tehtäviään.  Ginillä on kaksoisolento , Tokimune, joka hoitaa näennäisesti hänen tehtäviään hänen poissa ollessaan.  Yhden tehtävänsä aikana Gin ja muut törmäsivät valkoiseen Sakura-nimiseen lemmikkikoiraan, joka oli jäänyt kiinni jalkarautaan. He vapauttavat nartun ja Gin saattaa tämän kotiinsa, mutta myöhemmin Sakura palaa takaisin ja liittyy Ginin joukkoon. Pari rakastuu ja Sakura tulee pian tiineeksi. Gin jättää Sakuran Tesshinin vastuulle ja pyytää saattamaan tämän Futago-solaan, sillä hänen täytyy hoitaa velvollisuuksiaan Ōun ulkopuolella. Tesshin luovuttaa Sakuran Smithin vastuulle, mutta sen jälkeen Sakura katoaa ja Ginin saadessa tietää tästä hän lähtee Akamen ja Johnin kanssa etsimään kumppaniaan Hida-vuorilta.

Sukupuu:
- Shiro (isoisä), Riki (isä), Fuji (äiti), Sakura (puoliso), Yukimura (poika), Joe (poika), Weed (poika)

Pelit:
- Saalistaja - [w/ Sakura, Weed, Tesshin, Ben, Cross] - kesken
- Kaksoissolan lähettyvillä - [w/ Riki] - kesken

_________________
Gin | Weed | Akame | Kyoshiro
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hopeatiikeri.blogspot.fi/
 
Gin
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
G1nga :: Roolipeli :: Hahmoesittelyt-
Siirry: