G1nga

Ginga roolipeli
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Yukimura

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
^Kishura^
Kersantti
Kersantti
avatar

Viestien lukumäärä : 154
Join date : 10.01.2011
Ikä : 26
Paikkakunta : Lappeenranta

ViestiAihe: Yukimura   Su Kesä 05, 2016 6:40 amNimi: Yukimura ( 幸村 suom. onnellinen kylä )
Ikä: Alle 1.v
Sukupuoli: Uros
Rotu: Sekarotuinen (akita,sekarotuinen kishu)
Liittouma: Saheijin lauma

Erikoishyökkäykset ja taidot:
Ei osaa tällä hetkellä minkäänlaisia taitoja,vaikka Zetsu Tenrō Battōga on suvussa periytyvä, Neck The Killingin uros osaa myöhemmin vanhempana.
Taistelutaidot Yukimuralla varsin hyvät muuten ja taitavat,jonka vuoksi on myös nopea ja ketterä.

Ulkonäkö:
- Sopusuhtaisesti akitan sekä kishun piirteitä
- Ei yhtä vankkarakenteinen ja suurikokoinen kuin täysiverinen akita
- Turkinväri: Punaruskea-valkoinen
- Silmät: Punaruskeat tai siniset
- Muut tuntomerkit: Kaksi arpea pään oikealla puolella,yksi arpi keskellä päätä
- Muistuttaa kovasti isoisäänsä Rikiä värityksensä vuoksi

Luonne:
Ylpeä ja itsepäinen uros,mutta pohjimmiltaan oikeudenmukainen nuori uros,jonka oikeudentajun kostonhimo on sumentanut. Ystävät ovat urokselle kaikki kaikessa ja tekee mitä vain heidän vuokseen,asettaen ystävänsä itsensä eteen. On myös lyhytpinnainen,mutta riippuu kuitenkin tilanteesta. Ei epäröi lähteä ollenkaan taisteluihin mukaan,jos sellainen sattuu eteen vihollisten hyökätessä, jonka vuoksi uros on myös urhea ja rohkea. Välillä urokselle väkivaltaisuus on se ainut oikea tapa hoitaa asiat. Suhtautuu elämään kuitenkin sopusuhtaisesti kaikesta huolimatta. Ei luota tuntemattomiin,joten kestää kauan hankkia kyseisen koiran luottamus.

Menneisyys:
Yukimura on Pohjois-Alpeilla syntyneestä Ginin ja Sakuran pentueesta vanhin,joka osaa erottaa myrkylliset käärmeet myrkyttömistä ja aloitti kiinteän syömisen jo varhain,pyydystäen pieniä käärmeitä. Sairautensa vuoksi Sakura ei kyennyt huolehtimaan kaikista pennuistaan,joten Sakura antoi Yukimuran ja tämän veljen Joen Saheijin hoiviin,koska Yukimura ja Joe olivat nuorinta Weediä vahvempia ja itsenäisempiä. Yukimura seurasi Saheijia, vaikka ymmärsi ettei enää näkisi nuorinta veljeään ja emoaan. Hän ymmärsi olevansa Ōun ylipäällikön, Ginin, poika. Vanhimpana poikana hän tahtoi suojella nuorempaa Joea. Yukimura matkasi veljensä ja kasvatti-isänsä kanssa Gunmaan, jossa Shōgunin alaisuudessa toimivat japaninmakakit hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Makakit löivät Joen maahan ja Yukimura yritti syöksyä apuun, mutta apinat iskivät hänetkin maahan. Hän sai iskuista pysyvät arvet oikean silmänsä kohdalle ja otsaan. Yukimura näki miten hänen tajuton veljensä raahattiin pois ja luuli tämän kuolleen. Saheiji pelasti Yukimuran hengen,mutta halvaantui itse takaruumiista. Yuklmura pitää Saheijia enemmän omana isänään, kuin biologistä isäänsä Giniä ja toimii yhtenä Saheijin lauman jäsenenä Naganon prefektuurissa.

Sukupuu:
- Shiro (isoisoisä), Riki (isoisä), Fuji (isoäiti), Gin (isä), Sakura (äiti), Weed (pikkuveli), Joe (pikkuveli) & Saheiji (adoptioisä)

Pelit:
- Tutkimusmatkalla - [w/ Kurotora] - kesken
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Yukimura
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
G1nga :: Roolipeli :: Hahmoesittelyt-
Siirry: