G1nga

Ginga roolipeli
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kurotora

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Gina
Alokas
Alokas
avatar

Viestien lukumäärä : 94
Join date : 18.04.2011

ViestiAihe: Kurotora   La Kesä 04, 2016 5:39 am

Nimi: Kurotora
Ikä: 17 - 18.v
Sukupuoli: uros
Rotu: Kain koira
Liittouma: ohun soturi

Ulkonäkö: Kurotoran turkki on musta tiikeriraidoilla. Tämän oikeansilmä on puhki ja vasemmassa silmien väri on sininen. Molempien silmien alla kulkee mustan värinen kaksi raitaa.
Luonne: Kurotora on veljeksistä kaikkein äkkipikaisin ja ärein. Hän provosoituu helposti ja kieltäytyy aina pakenemasta mistään tilanteesta. Kuten veljet Kurotora arvostaa Beniä suuresti ja on valmis kuolemaan tämän puolesta. Vanhempana muuttunut ymmärtävämmäksi ja neuvoo mutta myös käskyttää helpommin nuorempia.

Historia: Kurotora syntyi viisipäiseen pentueeseen, mutta omistaja piti pennuista vain kaksi ja hylkäsi loput alle kolmen kuukauden ikäisinä laatikossa Fuji-vuoren juurelle.

Neljäntenä päivänä suuri käärme tuli pentujen laatikon luo, havitellen heistä ateriaa. Yhteisvoimin veljekset tappoivat käärmeen ja söivät sen.

Seitsemäntenä aamuna näätä hyökkäsi laatikossa nukkuvia pentuja kohti. Akatora huusi veljiään hereille ja varoitti vaarasta, mutta Kurotora ei ehtinyt herätä täysin. Hän jäi näädän hampaisiin ja menetti oikean silmänsä. Hän olisi myös menettänyt henkensä, ellei tanskandoggi Ben olisi juossut paikalle ja ajanut näätää pois. Ben hoivasi Kurotoraa ja tarjosi pennuille fasaanin. Ennen lähtöään hän kehotti pentuja toimimaan yhdessä sekä taistelemaan, tappamaan ja syömään vastaantulevat pedot.

Muutaman päivän aikana pennut oppivat löytämään ruokaa ja tulivat tarkkaavaisemmiksi. Kymmenentenä päivänä väsyneiden pentujen tarkkaavaisuus kuitenkin herpaantui hetkeksi, jolloin näätä hyökkäsi uudestaan ja sieppasi Chūtoran. Veljekset onnistuivat yhteisvoimin tappamaan pedon, jolloin taistelun nähnyt Ben ymmärsi, ettei hänen tarvitsi kantaa enää huolta Kain veljeksistä.

Ginga: Nagareboshi Gin -mangassa mainitun takauman mukaan Kurotora pelasti pentuna Akatoran käärmeeltä ja sai tästä syystä lisänimen "käärmeiden surma". Kohtaus ei kuitenkaan mennyt näin Kai no san kyōdaissa.
( lähde: gingawiki )
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kurotora
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
G1nga :: Roolipeli :: Hahmoesittelyt-
Siirry: