G1nga

Ginga roolipeli
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Weed

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Anttu
Ylipäällikön poika
Ylipäällikön poika
avatar

Viestien lukumäärä : 126
Join date : 29.05.2016
Ikä : 25
Paikkakunta : Helsinki

ViestiAihe: Weed   Ti Toukokuu 31, 2016 8:20 amNimi: Weed ( ウィード  suom. rikkaruoho)
Ikä: Alle 1v.
Sukupuoli: Uros
Rotu: Sekarotuinen (akita, sekarotuinen kishu)
Liittouma: Ōu

Erikoishyökkäykset ja taidot:
- Zetsu Tenrō Battōga
Vaikka taito on onkin suvussa periytyvä, vastaa Weed tasoltaan toistaiseksi aloittelijaa iskun käyttäjänä eikä hallitse voimiaan. Iskun osuminen ja sen tuottama vahinko vastustajaan on silkkaa arpapeliä ja uuvuttaa kokemattoman käyttäjänsä pitkäksi aikaa, aiheuttaen pahimmillaan jopa tilapäisen tajuttomuuden.

Taistelutaidoissa yleisesti Weedin vahvuus on strategian lisäksi sen pieni koko ja ketteryys, joka tekee siitä vaikean maalitaulun. Voimassa tämä häviää kuitenkin helposti isommille vastustajille.

Ulkonäkö:
Anatomiassa sopusuhtaisesti sekä akitan että kishun piirteitä, ei ehkä ihan yhtä vankkarakenteinen ja suurikokoinen kuin täysiverinen akita. Muistuttaa kovasti isäänsä hopeanharmaan brindle-värityksensä takia.

Luonne:
Weed jakaa vanhempiensa arvomaailman muiden kunnioituksesta, arvostuksesta ja nöyryydestä. Hänelle on hyvin ominaista asettaa muut itsensä edelle ja hänelle kaikki ovat samanarvoisia. Weed ei varsinaisesti tykkää olla muiden huomion keskipisteenä, vaikka sosiaalinen onkin ja pyrkii saamaan muista itselleen ennemmin ystäviä kuin vihollisia. Weed on kylmähermoinen ja ajattelee selkeästi monissa tilanteissa, joissa moni muu voisi toimia hätiköidysti. Yleisesti ottaen Weediä on vaikea saada todella suuttumaan, mutta silmitön väkivalta ja muiden epäoikeudenmukaisesti kohtelu tuntuvat saavan hänenkin pinnansa kiristymään. Weed pyrkii selvittämään mahdolliset riitatilanteet ennen kaikkea puhumalla, mutta ei pelkää taistella tilanteen niin vaatiessa. Weedin suhtautuminen elämään on suurimmaksi osaksi positiivista ja realistista, mutta hän saattaa toisinaan olla kovin sinisilmäinen luottamuksen suhteen.

Menneisyys:
Weed on Pohjois-Alpeilla syntyneestä Ginin ja Sakuran pentueesta nuorin. Sairautensa vuoksi Sakura ei kyennyt huolehtimaan kaikista pennuistaan, joten lopulta vain Weed jäi emonsa huomiin. Heikossa kunnossa olevan emon kanssa eläminen pakotti Weedin aikuistumaan ja itsenäistymään nopeammin ja oppimaan huolehtimaan sekä itsestään, että emostaan.

Sukupuu:
- Shiro (isoisoisä), Riki (isoisä), Fuji (isoäiti), Gin (isä), Sakura (äiti), Yukimura (isoveli) & Joe (isoveli)

Lisätietoa:
- Alkuperäisessä tarinassa G.B. nimeää Weedin tavatessaan tämän, mutta roolipelissä hahmolla on jo nimi pelien kulun helpottamiseksi.

Pelit:
- Saalistaja - [w/ Sakura, Gin, Tesshin, Ben, Cross] - valmis
- Viimein perillä - [w/ Tesshin, Cross] - kesken
Takaisin alkuun Siirry alas
http://hopeatiikeri.blogspot.fi/
 
Weed
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
G1nga :: Roolipeli :: Hahmoesittelyt-
Siirry: