G1nga

Ginga roolipeli
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Pelaaminen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Mutu
Ylipäällikkö
Ylipäällikkö
avatar

Viestien lukumäärä : 82
Join date : 23.03.2010
Ikä : 25

ViestiAihe: Pelaaminen   To Tammi 06, 2011 7:07 am

Teen tälle nyt oman säännöstön ihan sen takia, että foorumi ei tulvi viestejä.

Topiikin aloittaminen
- Tee topiikista aiheeseen liittyvä
- Jos vaihdat hahmolla paikkaa, voit etsiä haluamastasi paikasta topan joka ei ole lukittu tai siinä ei ole tekstiä miljoonaa sivua ja jatkaa siihen. Jos kuitenkaan et löydä sopivaa topaa niin voit aloittaa uuden.

Paikan vaihtaminen
-Pyri pysyttelemään mahdollisimman pitkään samassa paikassa, toki jonkin akuutin asian takia hahmo voi singahtaa pois jos on pakko.
-Jos kuitenkin vaihdat paikkaa esim. nyt hahmo pakenee jotain tilannetta, niin jos toinen seuraa, älä sinkoile paikasta toiseen.

Pelaaminen
-Kun kirjoitat topaan nyt vaikka ensimmäisen viestin, odottele rauhassa vastausta, jos ei kuitenkaan sitä rupea kuulumaan, voit laittaa toisen viestin perään ja pyytää siihen jonkun tms.
-Kirjoita kirjakielellä mahdollisimman paljon ropettaessasi.
-Kunnioita muita pelaajia.
-Jos yhdessä topassa on esim. 3 pelaaja, ette tarvitse vuoroja, jos kaikki odottavat kirjoittajia. Eli jos nyt samassa topassa on vaikka Brill, Nekotin, minä ja Fugai, voin hyvin odottaa, että nämä 3 muuta kirjoittavat ja sitten iskeä oman viestin sinne väliin. Vuorot saa kuitenkin pyytää tai sopia keskenään jos ongelmia ilmaantuu.
-Muistakaa rivi välit, pisteet ja pilkut yms. Tekstinäyttää hankala lukuiselta jos teksti on tälläistä eikä siinä ole yhtään pisteitä pilkkuja tai muuta vastaavaa eikös?
-Jos pelaajia on topassa vain 2, tai topaan tulee aluksi vain yksi lisäksesi, voit TIETENKIN ropettaa hänen kanssaan, jos kolmas pelaaja tulee mukaan, tahti hidastuu.

Kuolema/vaihdot
-Jos hahmosi haluat tappaa, älä tee sitä hetken mielijohteesta, vaan suunnittele asiaa milloin ja miksi. Jos laitankin yv miksi tapoit hahmosi eikä sinulla ole syytä niin saat rikkeen. Sovitusti kanssani tai Fugain kanssa saat esim. vaihtaa jonkin hahmon hetkellisesti ILMAN että siitä kuitenkaan menee vaihtojasi.
-Vaihtoja on käytössä 2/Pelaaja.
-Jos hahmoja kuolee kuin omenat jotka puusta putoilee niin minun on pakko muuttaa hahmo sääntöjä jälleen.Viimeinen muokkaaja, Mutu pvm Ma Toukokuu 30, 2016 3:34 am, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://g1nga.foorumini.com
Mutu
Ylipäällikkö
Ylipäällikkö
avatar

Viestien lukumäärä : 82
Join date : 23.03.2010
Ikä : 25

ViestiAihe: Vs: Pelaaminen   Ma Maalis 26, 2012 8:49 am

Uusi sääntö mukaan.

Jos olemassa on jo kahdella ihmisellä keskenään topiikki, ei mennä sinne vain tunkemalla, vaan kysytään lupa mukaan pääsyyn. Tällä vältetään ns turhat topat ja sitä, että odotellaan viikkokaupalla jonkun kirjoittamista. Voit halutessasi myös kirjoittaa aloitusviestiin esim:

//Tähän mukaan vain Brill.

Tai muuta vastaavaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://g1nga.foorumini.com
 
Pelaaminen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
G1nga :: Ginga yleisesti :: Säännöt-
Siirry: